Skriv då Frida

Nu har jag duschat och gjort mig klar inför kvällen, lägger in en bild sen på mina kläder. Det fick iaf bli tröja och byxor, orkade inte dra på mig en klänning nu när jag ändå bara ska vara med familj och släkt.

Från förra årets nyårsafton


Behövde skära av bilder rejält. Blir lite småarg på blogg.se eftersom att bilderna bara får vara 8mb, medans min kamera tar bilder som nästan är 8. Sen när man redigerar dom och stuff så blir dom ju mkt större. Denna bild var mkt snyggare innan jag skar av den, men samtidigt behövde den redigeras. Aja, nog snack om bilder haha!
Idag har vi lekt lite lekar, även eldat lite på våran bakgård. Snart ska jag hoppa i duschen och göra mig iordning inför kvällen, bilder kommer sen!

Nyårs frilla?



HIHIHI

Klicka


Nyårsafton imorgon!


Detta nyår kommer att firas med världens finaste Olle. Han sitter bredvid mig just nu och tar kort på min svans, lägger kanske ut bilderna sen? haha

Mellandagsrea

Under två dagar på mellandagsrean har jag bara fått med mig dessa hem:
(Pyjamas) byxor: hm 99:- linne: ginatricot 99:-

Tröja: BikBok 100:-

Fet armmuskel på sista bilden..

Ny blogg!

Nu har jag och Frida skaffat oss en blogg tillsammans. Vi ska försöka uppdatera så ofta som vi kan, ni kommer att få läsa om allt mella himmel och jord. Ha en fortsatt trevlig kväll, mer inlägg kommer snart!