Le, det förvirrar människor

Igår kom Lucke och Matti hit. Matti for vid kvart i 12 och Lucke stannade drygt en halvtimme till. Nu sitter jag och äter en billys, ska snart ut och kratta grannens tomt. Ikväll ska jag och brudarna laga middag och sen får vi se vars kvällen leder oss. Hoppas att alla får det trevligt på valborgs, kramar!♥

Hemma!

Är alltså hemma från Kåbdalis nu, har haft det jättemysigt! Har inte hunnit lägga in bilderna än, men förhoppningsvis ska jag kunna lägga in några bilder här innan helgen är slut. Just nu sitter jag på mitt rum och dunkar musik, ska nog snart slå igång en film. Här har ni i alla fall några bilder jag tog med mobilen!



Som ni ser var det inte sådär jättemycket snö..

Framme!

Vi kom fram runt halv tolv, då åt vi lunch och sen åkte vi i backen. Sen har vi spelat lite kort och bara pratat osv. Nu ska vi snart äta middag, och efter det blir det bastu! Ha en bra dag, kram!

Mica och Moa i bilen haha

If you cant make it, fake it

Hinner nog skriva ett kort inlägg såhär på morgonkvisten. Vi börjar ju alltså färden till Kåbdalis om ungefär en halvtimme, och självklart följer kameran med! Och som Frida skrev fick också datorn följa med. Nu måste jag gå och börja packa det sista, men ha en underbar dag! Kram♥

Packning

Har nästan packat allt jag ska ha med till Kåbdalis nu, har bara lite kvar men det gör jag sen. Kommer hem på fredag, Linnea kommer ha med sig sin dator så nått inlägg kanske kommer. Ha det bra!♥


Gammal bild


Från Norge!

Hade ju med mig kameran, men tog dock inga bilder. Däremot fick jag lite pengar och så av farmor&farfar, sen fick jag också lite ögonskuggor av min faster. På vägen hem köpte jag en "dator-kudde", jaa ni fattar när ni ser bilderna.



Tisdag

Vi hade ju gympa sista timmen, fotboll.. Men iaf, efter det cyklade jag och Frida hem i bara shorts och T-shirt! Sjuuukt skönt. Vi stannade också och lekte lite en en lekpark hihi


Gungan attackerade mig på sista bilden..

Nu ska jag börja packa inför Kåbdalis, och sen sticka iväg till polisen och fixa ett nytt pass. Ha en bra dag, kram!

I left a note for you








Boys with guns

Är fortfarande lite sjuk, så idag har jag bara tagit det lugnt. Såg just klart en film, Shoot em up, och jag som älskar pricksäkra killar med pistoler älskde den! Ska nog slå igång Shooter snart haha, blir typ 15e gången jag ser den?
Troligtvis ska jag på skolan imorrn, men jag vill ju verkligen inte vara sjuk när vi ska på klassresa! Hoppas att ni mår bra, kram!

Måndag

Kom hem för ungefär en timme sen och sen dess har jag bara tagit en lång dusch. Känns skönt att vara hemma nu.
Imorn börjar skolan om, lovet har gått sjukt snabbt. Men går bara imorn sen drar vi iväg med klassen till Kåbdalis på klassresa, är typ ingen snö kvar men det blir nog kul ändå!


Söndag

Fick feber igårkväll och somnade rätt tidigt. Men idag mår jag bättre! Vi ska ju åka hem idag också, vi ska försöka ta oss iväg där vid 3-tiden. Det betyder alltså att vi är framme runt 12 inatt.. Tur att vi är lediga imorrn iaf! Nu ska jag gå ut och sätta mig i solen ett tag, kram!

Lördag

Ligger och pratar med Simon nu, tror jag ska slå igång en film snart. Håller nog på att bli sjuk, så det blir att bara ta det lugnt ikväll. Men hoppas att alla får en trevlig lördagskväll, kram på er♥

Gift dig med mig♥

Sooool

Vilken härlig dag! Kom hem för ungefär en timme sen från en hel dag ute i backen. Solen har varit framme hela dagen så lite färg har man fått.
Nu ska jag snart äta sen duscha och sen blire att va med Fanny, får se vad vi hittar på för roligt, kram♥



Jergul

Somnade allt för sent igår, tror Simon höll mig vaken till 4 eller något sådant. Så var ganska trött när pappa väckte mig klockan 11.. Idag har vi varit på ett ställe som hette Jergul. Där var det lite tävlingar, sen såldes det också hamburgare och korv och sånt. Vi kom hem (till farmor&farfar) för bara några minuter sen och nu ska vi snart äta. Och som vanligt önskar jag alla en trevlig dag, kram!

Från förra årets julfest.

Torsdag

Har just kommit in till farmor&farfar från en heldag ute med skoter och mys. Till middag blir det grillad lax och efter det ska jag nog gå och ta mig en dusch. Ikväll blir det bara att slappa, kommer att vara ensam med farmor&farfar. Nu ska jag hämta något att dricka och sen slå igång en film, kramar!

Ni minns att jag köpte några sockar häromdagen? Varje par har iaf ett sött litet ord under! T ex älskling, sötnos, underbar osv. Köpte dom på Twilfit!

Hemavan

Igår kom vi fram hit till Hemavan. Hann inte skriva nått för direkt vi kom hit åt vi sen gick jag till Fanny och var ute med henne hela kvällen.
Har varit ute och åkt hela morgonen men är hemma nu och äter, ska fara ut snart igen. Ha en bra dag!♥

 


Framme

Vi kom fram runt halv 7 och då åt vi middag. Nu sitter jag och ser någon barnfilm tillsammans med mina två småkusiner, Malin och Ingrid. Hade inte så mycket att skriva, men jag hoppas att alla har haft en trevlig onsdag! Kram på er♥

Svett och röv

Gårkvällen blev inte riktigt som planerad. Istället för att gå och lägga mig i tid och vara pigg idag kom 4 killar och hälsade på, Matti, Oliver, Fredd2 och Lucke. Vi pratade, såg lite tv osv. Dom drog vid.. halv 12 nånting? sen gick jag och la mig. Kunde inte sova heller, (det luktade svett och röv på mitt rum haha) så var lite så där lagomt trött imorse.. Men nu sitter jag i alla fall i bilen på väg till Norge! Vi förväntas vara framme vid sju eller någont sånt haha.. Nu tror jag att jag ska se några avsnitt How I Met Your Mother, sen kanske försöka sova ett tag. Ha en bra dag, kram!

God natt

Har fortfarande inte kommit igång med packningen. Har varit så trött hela kvällen så jag har helt enkelt inte orkat, men får göra det imorn istället. Måste även in till stan för att fixa nå saker.
Nu ska jag nog slå igång nån film och sen sova, god natt♥


Tisdag

Som sagt var jag på stan idag, köpte bara några söta sockar och lite annat behövligt. När jag kom hem la jag mig på taket i min nya bikini, ett tappert fösök att få lite färg. Men ja, det gick väl som det gick. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorrn, så godnatt på er!

För korta jeans blir till slitna shorts!






Tisdag

Skulle egentligen till Fanny idag, men helt plötsligt fick jag så ont i magen så jag stannade hemma. Hörde att det var parasiter i vattnet och att man inte skulle dricka det för då kunde man typ få magsjuka men det tror jag inte jag har gjort heller..
Nu ska jag snart börja packa, far till Hemavan imorn och kommer hem på måndag. Ha en bra dag♥


Norge?

Sitter och väntar på att min lasange ska bli klar, sen ska jag cykla iväg till stan. Måste fixa lite grejer inför imorgon, för ni som inte visste så ska jag till Norge med familjen. Jag har ju halva min släkt där, så det blir roligt!
Igår va Jennifer, Oliver, Matti och Fredd2 här. Vi såg klart SAW 1 och sen satt vi mest och pratade. Dom for typ kvart i 12, men Oliver stannade typ en halvtimme till.
Nu ska jag äta lunch och sen dra till stan, kram!♥

BikBok

Har upptäckt fördelen med att gå på stan med mamma, så idag fick en bikini följa med hem! Lämnade tillbaks jackan också, dock hittade jag ingen jag ville ha.
Ikväll kommer Oliver, Fredrik, Matti och kanske Lucke hit. Dom var här igår också, alla utom Lucke, då såg vi början på en film som vi förmodligen ser klart ikväll. Nu ska jag gå och duscha och sen göra mig iordning för kvällen, kram!


Min nya bikini, den är lite mer orange i verkligeheten.

Måndag

Har suttit ute i solen ett tag men gick in eftersom det blåste så mycket. Nu sitter jag och ser på Top Model och ska snart gå och duscha. Ha det bra!♥



Måndag

Har lite bråttom just nu, jag sitter hos Jennifer och snart ska vi till eddahallen för att bada. Efter det blir det stan med mamma, ska bland annat köpa en ny jacka, gillade inte riktigt den förra jag fick. Måste gå nu, ha en bra dag!

Söndag

Var alltså med Vanessa igår. Vi körde runt lite med moppen, sen köpte vi godis och for hem till mig. Vi såg en film och Vanessa for hem vid 12 någon gång, men det var i alla fall skitmysigt!
Vaknade vid halv 11 och idag har jag bara städat bilarna. Nu ska jag snart iväg till Jennifer och sen på dansen. Ikväll blir det ännu mer Jennifer, men jag skriver sen. Ha en trevlig dag, kram!

Så här såg jag ut igår!↑

Nytt


Kappahl 249:-

Ur&Penn


Lördag

Försäljningen gick faktiskt riktigt bra idag! Var dock lite trött eftersom att jag steg upp klockan 9 imorse.. Men det var kul, träffade en massa människor. När vi var klara gick jag och åt lunch med mamma, sen köpte hon en jacka till mig. Ikväll blir det att vara med Vanessa, vi vet inte riktigt vad vi ska göra än, men det blir säkert kul. Nu ska jag snart ut och åka motorcykel med papi. Det blit första gången i år så är grymt taggad!! Här är i alla fall jackan jag fick, från HM.

Okej, försök att koncentrera er på jackan, kolla inte på håret och bajsansiktet.

Lördag

Kom just hem från en runda på stan med mamma. Har länge velat ha en ny handväska och idag hittade jag en som fick följa med mig hem, fick även klocka av mamma, visar bilder sen.
Ikväll ska jag på bio, ska se hur många lingon finns det i världen med Joel, Ludde, Andreas och kanske nån fler. Har hört att det är en bra film så det blir kul! Ha en bra dag♥


Pins

Kvällen startade med lite tv-spel hos Jennifer, sen for vi ut på en cykeltur. Träffade en massa människor också, dock hade alla moppar.. Måste verkligen ta mig i kragen och göra det där provet någon gång! Jaja, kom i alla fall hem för en stund sen, sk snart hoppa in i duschen. Imorgon från 11 till 13 ska jag stå och sälja något som heter "pins" med unicef. Måste stiga upp tidigt, tror att jag ska cykla dit. Kanske ska nämna att det är på ck, så kom gärna och titta förbi! Nu väntar duschen, kram!♥

Fredag

Åt nyss en supergod middag och snart ska jag kila iväg till Jennifer. Vi ska se Så ska det låta, sen får vi väl se vad vi hittar på! Imorgon blir det troligtvis att vara med Vanessa, men jag skriver mer sen. Ha en underbar fredag, kram!

Nya solisar

Efter jag hade pantat burkar (fick ihop 95kr haha) for jag på stan, av två anledningar: 1 fara på city och fråga om moppeprov, 2 handla hos Jennifer (hon jobbar på godisvågen). När jag kom dit var city stängt och Jennifer var ledig.. Aja, fick med mig lite saker hem. Har letat efter några lite rundare solisar, sen hittade jag ett par super snygga på HM!


Påsklov

Cyklade till skolan idag, det var så sjukt varmt på vägen hem. Plus att jag fick höra av massa som såg mig från bussen att jag var galet snabb på att cykla! Haha..
Snart ska jag fara och panta burkar, behöver pengarna ok?! Oj juste, har glömde precis, VI HAR PÅSKLOV!! Guuuuud så sköööönt. Måste hjälpa Johannes att hitta sitt körkort nu, kram♥

Städ-dag

Kom hem för ett tag sen. Slutade efter tre någon gång sen jag satt jag kvar på skolan med Andreas, Joel och Anneli till typ 4. Då gick vi till stan och tog bussen hem därifrån. Nu ska jag snart äta middag och ikväll ska jag städa. Om ni undrar så städar vi alltid hela huset på torsdagar. Mycket trevligare med fredagsmys i ett rent och fint hus!
Nu ska jag gå och hjälpa mamma med maten, kram!♥

Ont i huvudet

Hade ont i huvudet och lite feber igårkväll så jag gick och la mig tidigt i hopp om att må bättre idag. Men jag vaknade med huvudvärk så jag stannade hemma från skolan idag.
Nu kom pappa just hem med hamburgare, gött! Hade bra♥


Torsdag


Goooooood morgon! Det var omöjligt att ta sig upp ur sängen imorse, så det fick bli jeans&T-shirt och svans på skallen. Ändå fick jag lite tid över och hann skriva ett inlägg. Men nu måste jag kila iväg till bussen, slutar halv 4 idag.. Kram!

I'm back where I belong

Som Frida skrev var den här dagen rätt så lugn. Tänk att det bara är två skoldagar kvar, sen påsklov! Underbaaaaart. Nu ska jag plugga lite tyskaglosor och sen läsa lite i "Vinterviken". Ska läsa 70 sidor tills fredag.. Aja, kram på er!

Onsdag

Kom just hem från en ganska lugn skoldag. På morgonen hade vi engelska nationella då vi skulle skriva en uppsats. Skrev om några som hade ett distans förhållande. Gick bra i början men sen fick jag helt slut på ideér.
Nu ska jag gå och göra fika sen se tv, hade bra!♥


Can't get enough of it








Ont i magen

Ända sen jag kom till skolan har jag haft ont i magen. Vet inte varför men vill verkligen inte få magsjuka elr nån annan sjukdom nu till påsklovet..
Nu ska jag äta sen blire väll att se hockey, kram♥



HIMYM

Hade lite feber igårkväll, så det blev att stanna hemma idag också. Men nu mår jag mycket bättre! Har inte så myket feber och bara lite ont i halsen. Så det blir nog skola imorrn, har ju engelska-nationella.
Idag har jag fått ihop ett cv. Så till veckan blir det ut och leta sommarjobb! Nu ska jag krypa ner i sängen och se några avsnitt How I Met Your Mother, kram!

TBBT

Igår var jag med Jennifer hela dagen. Vi bakade chokladbollar, åt pizza och såg family guy. När jag kom hem hade jag lite ont i magen, och det fortsatte hela natten. Så det blev att stanna hemma idag, vi får se hur det blir imorgon. Tror dock inte att det är magsjuka men, plan for the worst - hope for the best. Nu ska jag lägga mig ner och se några avsnitt TBBT, kram♥


Nytt



Igår kom mamma hem med det här snygga linnet till mig. Blir perfekt till sommaren, så de tackar vi för!

Kom hem från en skön promenad för ett tag sen så jag ska gå och duscha nu. Har inga mer planer för dagen, kram♥


Banana muffin

Dålig uppdatering, har haft fullt upp helt enkelt! Igårkväll var Jennifer och Anton här. Anton for hem vid 11 och Jennifer sov här. Idag har vi varit på KGB, Kågeskolan ger bistånd. Det var väl kul, träffade en massa människor! När vi kom hem lagade vi tacos och nu ska vi snart slå igång en film. Ha en trevlig helg, kram!

Premiäråkare

Ni vet den nya hissen vid gångtunneln till stan? I alla fall, den invigdes idag, och gissa vilka som var först att åka den? Jag och Frida såklart! Ni kan läsa om det på norran HÄR. Gillar dock inte bilden han valde: peddosmile, drogade ögon, äckligt hår, ÖPPEN JYLF? Här kommer några fler charmiga bilder:

Hissen


Frida innan åkturen


Efter!


Sen fick vi några superfina blommor!

Sen mötte jag upp Jennifer och vi kastade ner min blomma i älven. Efter det gick vi en stund på stan, köpte dock ingenting. Ikväll blir det ännu mer Jennifer, äntligen kan vi se klart The Bourne-filmerna! Tror att jag pratar för alla tjejer när jag säger MATT DAMON♥♥♥ Ska gå och laga mat nu, ha en trevlig fredag! Kram

Sov gott

Imorn på morgon har vi engelska nationella och jag som är sååå dålig på engelska, hur ska de här gå?! Är nervös inför det, men det måste göras..
Ikväll har jag bara tagit det lugnt, duschat, sett lite hockey och nu ska jag snart gå och sova känner mig så trött, kram♥


Torsdag

Idag hade vi friluftsdag efter lunch, vi slutade där runt halv 2. Hade vi haft lektioner iställer skulle vi ha slutat halv 4! Underbar vecka vi har haft va?
Sen jag kom hem har jag bara städat! Har slängt ut sängkläderna för vädring, städat båda toaletterna, dammtorkat mitt rum och senare ska jag även dammsuga. Förövrigt så har vi inget plugg, om man inte räknar med eng-nationella imorrn.
Nu ska jag gå och hjälpa mamma med maten, sen ikväll blir det nog bara att ta det lugnt. Ha en trevligt torsdagskväll!♥

21:00

Måste skynda mig att skriva ett snabbt inlägg innan Greys Anatomy börjar, sprang hela vägen hem från maxi i rädsla för att missa det haha..
Anneli mötte upp mig utanför mitt hus, och på vägen mötte vi också Joel och Ludvig. Vi for på maxi där vi köpte lite fika inför friluftsdagen imorgon, vi ska gå broarna runt eller något sådant? Eller ja, lite fika var väl att överdriva, tror att mitt kostade drygt 70 eller något sådant.. Sen sprang jag alltså hela vägen hem, och nu har jag tre minuter på mig innan programmet börjar. Ska skynda mig att leta upp någon trevlig bild sen kila iväg till sängen för att se Greys, kram!

God natt


Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar stiga upp imorn. Om det är lika fint väder imorn som det var idag kanske det blir att cykla till skolan, vi får se om jag orkar, kram♥


Vårjackor 2011

Anonym om Tisdag:
har ni något tips på snygga vårjackor?



SVAR: Beror väl på vad du riktigt är ute efter. Jag har fastnat lite för militär-stuket på jackor, så jag är helt fast för Kenzas jackor. Hon har ju även några snygga skinnjackor i hennes kollektion som jag inte heller skulle tacka nej till. Dock är ju dessa jackor inte allt för billiga, så om du inte känner för att bränna några tusenlappar på en jacka har ju även HM några godingar. Alla vet nog vilken jag menar när jag säger "den beiga".

Jofama by Kenza, 2195:-


Jofama by Kenza, 1995:-


Jofama by Kenza, 2195:-


Jofama by Kenza, 2495:-


HM, 399:-


HM, 399:-

Tisdag

Den här dagen har gått otroligt fort, kanske för att vi bara hade engelska och gympa. Jag kom hem för ett tag sedan, nu sitter jag bara och lyssnar på musik. Ikväll blir det att vara med Jennifer, vi ska jobba lite matte och sen se family guy. Kommer bli aaaawesome, som det alltid blir när Jennifer är med i bilden. Nu ska jag gå och städa mitt rum sen kolla lite tv. Ha det bra, kram!♥

Boxercise

Gud vad jag är slut i kroppen. Har varit på ett riktigt jobbigt boxercise pass, men kul vare. Känns iallafall jätteskönt. Tränar ju aldrig annars så det var välbehövligt.
Nä nu ska jag snart gå och sova, men kan ju sova nån timme längre imorn eftersom vi har sovmorgon! Sovgott♥

Måndag

Hade bara tre lektioner idag; HK, engelska och matte. Morgondagen börjar så sent som 25 över 10, då har vi två lektioner och sen bad efter lunch. Livet leker när sju lärare på skolan är sjuka♥
Ikväll blir det boxercise med Frida, vi fick var sin gratisbiljett av våran klassföreståndare! Han tyckte tydligen att vi var svaga eller någon sånt.. Nu ska jag gå och se lite tv, ha en fantastisk måndag alla!

Klant

Tog just en allt för lång dusch efter den slitsamma helgen. Solen tittade fram några gånger idag vilket gjorde att vädret blev så mycket varmare än tidigare i helgen, synd bara att det var samma dag som vi skulle åka hem. Vad har hänt mer då.. Juste, pappa ramlade ner i en isvak. Eller ja, bara med ena benet, så det gick bra. Nu tror jag rent av att jag ska gå och sova, godnatt!

Söndag

Idag har jag varit i stugan och åkt skoter, var typ första gången i år så de var kul!
Nu ska jag gå och duscha och ta hårinpackning. Ha det bra, kram♥



Storfiskarn

Dålig uppdatering jag vet, men har haft det otroligt kul i alla fall! Har kört/åkt mycket skoter, och fångade säkert mest fisk av alla;-) Just nu sitter jag och Olle i husvagnen och ser tv, snart ska vi nog gå och lägga oss. Ser inte fram emot den långa bilresan hem imorgon.. Aja, hoppas att alla har haft en trevlig lördag! kram♥

Lördag

Blev att stanna hemma ikväll, hade tänkt fara på bio med joel, bure och några men kände mig så trött så jag orkade inte. Nu sitter jag och lyssnar på musik och funderar på att slå på en film här hemma istället! Ha en bra kväll, kram♥



Hockey

Nu ska jag börja göra mig färdig för kvällen. Ska fara med några killar ur klassen och se på hockey. Vi fick gratisbiljetter på skolan, så då måste man ju fara! Ha en bra kväll, kram♥